RICARDO SOUSA 李嘉陶苏沙


Reeds op jonge leeftijd gefascineerd door Martial Arts heb ik verschillende Oosterse gevechtskunsten beoefend. Sinds het begin heb ik mij gewijd aan de kunst van Liu He Men (Luk Hop) Kung Fu.
Door jaren van training en goede begeleiding werden mijn prestaties beloond met vele nationale en internationale en wereldtitels in verschillende disciplines.Om de traditie in stand te houden reis ik regelmatig af om vrienden en leraren van de Liu He Men familie over de hele wereld te bezoeken.

 

Als hoofd van de Ricardo Sousa Kung Fu Academy te Nieuw Vennep geef ik les aan de volgende generatie volgens de traditionele methode en zorg ik dat iedereen de mogelijkheid krijgt om de grote wereld van de externe traditionele Chinese krijgskunsten zoals Liu He, San Shou / Sanda (sparring), Buk Sing Choy Lay Fut, Chinese Leeuwen / drakendans te ervaren en tevens de Interne Kunsten Tai Chi Chuan (108 traditionele Yang-stijl), Pa Kua Chuan en Qi Gong ter bevordering van de algehele gezondheid in de ruimste zin.